Gist Programma

Social ride

Social ride

Vanaf woensdag 28 juni, vier weken lang organiseren we een social ride!

Dit houdt in dat er vanaf 28 juni elke week op de woensdagavond een rit georganiseerd zal worden. De rit duurt ongeveer 1.5 uur. Wanneer je je hebt opgegeven zal je, mits je dat wilt, in de groepsapp via Whatsapp geplaatst worden. Hierin zal van tevoren het GPX-bestand worden gedeeld. Mocht je liever niet in de groepsapp toegevoegd worden, is dit uiteraard geen probleem! Je kan dan alsnog aansluiten.

 

We starten elke social ride bij de IJsselbrug (Zwolle kant). We vertrekken om 19:00 uur. We hopen natuurlijk dat het lang genoeg licht blijft buiten, maar vergeet voor de zekerheid je lampjes niet. Voor de social ride is een racefiets het meest geschikt. Helm en bandenreparatieset zijn verplicht om mee te nemen.

Het gaat hier om een social ride waarbij we niemand achterlaten. We rijden niet al te hard. Het doel is om elkaar te ontmoeten en nieuwe mensen van beide kerken te leren kennen.  Mocht je moeite hebben met het tempo, geef dat dan gerust aan. Samen uit, samen thuis!

Wil jij je opgeven voor een social ride? Neem dan contact op. Je kan bellen of appen via 06-20 450796

Sterke verhalen

Bijbellezen in de kroeg

De bijbelclass heeft als doel om met geïnteresseerden opnieuw of voor het eerst kennis te maken met de eeuwoude verhalen van de bijbel. Tijdens de bijbelclass lezen we samen deze verhalen van liefde, bedrog, ruzie en verzoening. En we ontdekken of deze sterke verhalen ons nog kunnen inspireren in onze eigen grote en kleine levensvragen.

Verwacht geen dogmatische stellingen maar een open gesprek over het leven. Benieuwd geworden? Meld je aan op direct op de hoogte gebracht te worden over de eerste bijeenkomst.

Samen van gedachten wisselen

Praat mee in één van onze gezellige gespreksgroepen. Iedere bijeenkomst bespreken we een levensvraag, zoals: Hoe ga ik om met verlies? Waarom leef ik? Hoe word ik gelukkig? We zoeken niet naar pasklare antwoorden, maar helpen elkaar in een open zoektocht. Je overdenkt waar je zelf staat op je levenspad en of de weg van Jezus je richting kan geven. Welke keuzes maakte hij? Wat dreef hem?

In een kleine groep (6-10 personen) bespreken we onze eigen ervaringen met de levensvraag. De gespreksgroepen komen ongeveer 1x per 6 weken bij elkaar. Iedere keer op een andere plek in Zwolle. 

Benieuwd geworden en wil je graag een keertje aanschuiven? Neem dan contact op om deel te nemen aan de eerst komende bijeenkomst.

Goed gesprek

Wat houdt je bezig?

Soms kom je in situaties terecht die vragen bij je oproepen. Vragen als: wie helpt mij? Bestaat er een God? Waar is Hij dan? Wie ben ik? Hoe kan ik omgaan met dit probleem? Hoe kan ik me goed voorbereiden op deze grote stap in mijn leven?

 

Het is fijn wanneer je deze vragen kunt delen met een ander en hier samen over na kunt denken. Iemand van buitenaf die luistert naar jouw verhaal zonder oordeel. 

Heb je behoefte aan een goed  gesprek? Dan kun je contact opnemen met Mark.